Як ліпили вареники у Тернополі для українських захисників

images

Недаром говориться, що всяке діло праці боїться. Тому для тих, хто не бачив, як ліпляться варенички у «Бункері С», дивним здаватиметься: «Як за один вечір можна наліпити кілька десятків відер цієї ласої страви».

Кожна господиня, котра приходить до нас на вареники, знає, що коли вміло та старанно взятися до діла – всяка справа принесе багаті плоди. Тому за попередні три дні нових «охочих допомогти» приходило багато. За варениками всі добре справувалися, що і столів не вистачало!

- В наш нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги стає важко знайти людину здатну сприймати чужі проблеми як свої, і як чудово що такі люди все таки є! Дякуємо Вам дорогі, милі наші трудівниці за все! За цей тиждень було зроблено 60 відер вареників,салатів. нарізано і перетоплено велику кількість сала. Дуже приємно бачити нових людей в нашому товаристві. Низький Вам уклін за Вашу працьовитість, терпіння, готовність надавати підтримку. До зустрічі на наступний тиждень, - повідомляють волонтери.

Вибір читачів за тиждень

Відео