На що витрачають гроші тернопільські жінки

zhinka-v-magazyni-696x463

Що в першу чергу купують тернополянки – проаналізувала власниця одного з магазинів білизни Оксана Степанчак. Вона вважає, що все залежить не лише від бюджету, але і від ставлення жінки до самої себе. Від самоповаги і життєвих принципів, повідомляє Про. те.

– Є жінки, які зекономлять на їжі, але будуть в гарній білизні. – каже пані Оксана. – Є такі, які куплять яку-небудь білизну, але будуть багато їсти. Комусь головне – придбати 10 пачок майонезу, а комусь – купити нові колготки. В кого які пріоритети. Хтось хоче гарно виглядати, а хтось – виглядає як виглядає, але їй аби поїсти. Це не дивно. Тепер продукти дуже дорогі і їжа конкурує зі всім.

Власниця магазину переконана, що жінці психологічно потрібні обновки. У її природі закладено змінюватися і прикрашати себе. Своєрідний порятунок при високих цінах на одяг – хороша білизна.

– Білизна – доступний шопінг. – продовжує Оксана. – Вона лікує. Можна купити гарну сукню, але на неї вже треба більше грошей. Можна задля тонусу і поліпшення настрою купити костюм, але треба мати в ньому де ходити. Прикраси теж дорогі.

Проста сукня на жінці, але під нею хороша білизна – це і є внутрішня самооцінка. До нас якось прийшла одна жінка, яка хотіла дорожчої білизни, але не мала можливості купити. Вона ніде не працювала, була в декретній відпустці, дитину виховувала без чоловіка. Ми їй пішли назустріч, відклали ліфчик за 600 гривень. Вона щомісяця приносила по 100 гривень, поки не виплатила всю суму. Так було непомітно для сімейного бюджету.

На останньому місці для тернополянок – меблі і ремонт житла. Оксана Степанчак каже, що кілька років тому на облаштування житла витрачали більше грошей.

Вибір читачів за тиждень

Відео