Оксана Бучко

Тернополяни на «солодкому ярмарку» збиратимуть гроші на лікування молодої активістки Сюзанни Матійчик

12118849_1003477323048152_1709299408118556409_n

Ще одним способом допомоги у зборі коштів на лікування автомайданівки Сюзанни Матійчик стане «солодкий ярмарок». Принести солодощі на продаж або прийти і придбати їх тернополяни зможуть 9 квітня на майдані Волі.

- Коли мова про життя людини, ми повинні максимально, хто як вміє і може, включатися в процес допомоги, - пише тернопільський дизайнер Оксана Бачинська у Facebook. - Зараз мова йде про життя молодої дівчини Сюзанни Матійчик. Тернополянці потрібне термінове лікування. Гроші збираємо різними способами. Один з них, який виник спільно з Автомайданом, Логістичним центром та волонтерами - «Солодкий ярмарок». Задум простий: на майдані Волі від ранку 9 квітня всі, хто хоче, продаватимуть солодощі: власного виробництва чи з свого підприємства. Умова єдина: всі зібрані кошти підуть на лікування Сюзанни. Закликаю долучитися. Хто хоче взяти участь, пишіть мені в приват чи в обговоренні. Інших же прошу: прийдіть на ярмарок і щось купіть! Давайте спільно зробимо щось дійсно хороше і правильне.

Також до збору коштів можна долучитись на благодійному аукціоні жіночих туфель.

Нагадаємо, проблеми зі здоров’ям у 28-річної активістки почались півроку тому перед весіллям. Дівчині діагностували меланому. Сьогодні Сюзанна лікується в Ізраїлі.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео