На Тернопільщині відбулась ще одна приємна подія

17499094_1412465752148522_8742703753947809139_n

Минуло небагато часу відтоді, як із зони АТО прибув ешелон з особовим складом і технікою артилерійської бригади.

Відпочивши та набравшись нових сил військовослужбовці повертаються до звичної та закріпленої за кожним роботи. Багато необхідного встигли зробити на мирній території артилеристи під час умовного перепочинку. Було потрібним у стислі строки відновити техніку, провести її сезонне обслуговування, замінити шини із зимових на літні, тощо. Часу обмаль,тому довелось багатьом долучитись до цієї клопіткої та потрібної справи. Військовослужбовці, їх командири, підприємці краю та волонтери працювали ,аби покращити технічний стан підрозділу. А наостанок, на центральній площі міста Підволочиськ, що на Тернопільщині відбулась ще одна приємна подія. В урочистій обстановці військовим передали декілька одиниць відновленої військової техніки, яку власними силами та коштами провели підприємці району.

А також додатково захисникам України вручили подарунки-дизельний електро-генератор і маскувальну сітку, яку напередодні виготовили учні школи. Командування військової частини вирішило відзначити добродіїв, нагородити грамотами і подяками. З цієї нагоди зібралися представники влади району, військовослужбовці, громадськість. Були присутні учні шкіл, учасники АТО і ветерани.

- Добре, коли є така підтримка у тилу, кажуть самі військові, адже подібна справа потребує значних витрат, багато техніки є волонтерською і кошти на її ремонт з військового бюджету не передбачені, тому така підтримка меценатів є доволі вагома. Священнослужителі Підволочиська освятили військову техніку і побажали хлопцям швидкого повернення додому. Водії з першого разу завели мотори своїх машин і під гуркіт потужних двигунів та супровід поліції вирушили у бік свого пункту постійної дислокації. Зазначимо, незабаром підрозділ в повному складі проходитиме бойове злагодження на одному із загальновійськових полігонів де військовослужбовці згідно своїх посад будуть вдосконалювати військові навички та відточувати влучність, точність і швидкість своїх професійних дій, повідомляє Юрій Кульпа.

Вибір читачів за тиждень

Відео