Очільниця «Ноєвого Ковчегу» - про плани, мрії та особисте

3610_к3

Аліна Кошельовська очолює громадську організацію «Ноїв ковчег». Активна діяльність дівчини та її соратників помітна у місті все більше.

afisha поспілкувалась з Аліною Кошельовською. Розмова складатиметься з трьох блоків запитань: «Хто?», «Що?» та «Як? Коли? Чому?». Перший блок матиме вигляд біографічної довідки, а далі традиційне інтерв’ю в форматі запитання – відповідь.

Хто?

П.І.Б.: Кошельовська Аліна Юріївна;

Дата народження: 15 березня 1996 року;

Сімейний стан: Не заміжня;

Освіта: Середня спеціальна;

Громадська д-ть:  Голова ТОГО Асоціації захисників безпритульних тварин  «Ноїв Ковчег»;

3607_к
3607_к

Що?

Ким ти мріяла стати в дитинстві?

У дитинстві я мріяла стати телеведучою, зараз плани дещо помінялися. Але завдяки моїй громадській діяльності, часто запрошують давати інтерв'ю.

Хто для тебе в юні роки був прикладом для наслідування?

Прикладом для наслідування завжди була моя мама.

Яке у тебе було хобі у дитинстві, і чим захоплюєшся зараз?

У дитинстві захоплювалась танцями, плаванням. З роками погляди міняються. Зараз обожнюю подорожувати, якщо є вільний час та можливість люблю їздити на екскурсії (тури вихідного дня).

Твій улюблений предмет у школі?

Географія.

3608_к1
3608_к1

З якою успішністю ти закінчила школу?

Соромно признаватись, але відмінницею не була.

Ти одна дитина у сім’ї, якщо ні то скільки у тебе братів чи сестер?

У мене є ще рідна сестричка Яна, але лише по татові. Батьки розведені.

Який твій улюблений колір?

Білий.

Чи є у тебе домашній улюбленець, якщо є то який і як його звати?

Так у мене дві собаки Лакі та Аза, та 4 щура Кєша, Расмус, Жора та Мішка. Собачку Азу взяла з притулку.

 

3609_к2
3609_к2

Як? Коли? Чому?

Як і коли виник «НОЇВ КОВЧЕГ», і як туди потрапила ти?

«Ноїв Ковчег» виник ще 7 років тому. Коли масово знищували тварин. А я долучилась 3-и роки тому. Приїхала один раз у с. Дичків (центр стерилізації) і не змогла залишити.

Розкажи нашим читачам, чим займається ваша ГО, який із заходів, проведених вами, особисто тобі, запам’ятався найбільше? Чому?

В загальному наша організація займається порятунком тварин, прилаштуванням у сім'ї, лікуванням поранених та опікуємося центром стерилізації, наразі там 70 собак… Зараз я часто організовую благодійні акції «Нагодуй та Зігрій», також літом провела виставку-конкурс собак «Для дружби не важлива порода»

У соцмережах, на сторінках «НОЄВОГО КОВЧЕГУ» ви часто пишете про тваринок які потребують допомоги, а як ви знаходите цих тварин, як тримаєте контакт з людьми, які б хотіли їм допомогти? Розкажи про те, як вам можна повідомити про тваринку, яка потребує людського тепла і уваги, як і чим можна їм допомогти за допомогою вашої ГО?  

Наші контакти вказані на наших сторінках, і про різні випадки нам повідомляють люди. Але й ми стараємося залучати їх до допомоги, тому що нас дуже мало і не вистачає рук, щоб усім допомогти.

Відкрий нашим читачам ваші найближчі плани. Куди рухатиметься «НОЇВ КОВЧЕГ», які заходи планує проводити? Прорекламуй ці заходи для всіх тих, хто прочитає нашу статтю)

Планую далі проводити благодійні акції, також влітку хочу знову провести виставку собак «Адже для дружби не важлива порода».

3606_к4
3606_к4

Багато керівників різних ГО після свого головування, перерісши рівень громадської роботи, йдуть в політику, у тебе немає таких думок? Чи можливо ти уже якось причетна до політики?

Ні, ніякої політики.

Які у Аліни Кошеловської особисті плани на найближчі 2-3 роки? Які цілі поставлені, чого хочеться досягнути?   

Як я вище вказала, я ще не довчилась. Навесні поступаю в університет. Також хочу досконало вивчити англійську мову. У планах побувати у омріяних країнах, побачити світ. Ну і, звичайно, сім'я та дітки.

І на завершення нашої розмови, побажай чогось усім тернополянам…

Тернополянам бажаю миру та добра. Не забувайте про братів наших менших. Крім нас, їм ніхто не допоможе.

Вибір читачів за тиждень

Відео