Оксана Бучко

Тернополян просять допомогти пацієнтам

unnamed (10)

Про потреби стареньких пацієнтів районної лікарні у Гусятині пише тернополянка Оксана Козак у Facebook. За її інформацією, у закладі потребують коштів на ліки та певні речі ті, хто залишився без відповідного матеріального забезпечення.

- Потрібно допомогти бабусям та дідусям, які потрапляють у лікарню і не мають можливості ні купити собі ліків, ні попросити у когось допомоги, - пише Оксана Козак. - Можливу у вас щось є з переліку, або Ви можете це придбати, або перерахувати кошти на закупку.

unnamed (8)
unnamed (8)

Потрібно:

  1. Памперси для дорослих 2. Мікрохвильова піч - 1 шт в хорошому стані 3. Стояки для капання - 10 шт 4. Посуд - металічні тарілки,ложки,вилки,чашки 5. Одинарна постільна білизна - 60 шт. 6. Коцики - 30 шт

А також лікарства в ампулах: - Анальгін - Дімідрол - Ношпа - Дексаметазон - Платифілін - Фіз.розчин - Магнезія

Якщо Вас будуть цікавити деталі, пишіть в пп чи телефонуйте 097 155 42 00. Номер картки: 4731 2191 0125 8725 - Козак Оксана.

unnamed (12)
unnamed (12)

У попередньому проекті волонтерці вдалось залучити тернополян та жителів Києва, Вінниці та Хмельницького. Тоді зібрали більше  100 тисяч гривень для Ладижинського інтернату, де була гостра потреба у придбанні кранів-підйомників.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео