Віра Олександрович

Тернополянин Ігор Чайка, якого підозрюють у вбивстві, прийшов у прокуратуру

555

29-річний Ігор Чайка уже дає поясненння у прокуратурі Рівненської області.

Про це кореспонденту УНН в ексклюзивному коментарі повідомила очільник прес-служби прокуратури Рівненської області Людмила Суржук.

Нагадаємо, тернополянина підозрюють у пораненні батька і загибелі його 43-річної дружини – адвоката Віти Шаблій у Дубно («Терен» писав про це ТУТ – прим.). Між родичами виникла сварка за помешкання, стверджував заступник начальника управління Національної поліції у Рівненській області Сергій Волков. Усе закінчилося стріляниною: жінка загинула, а чоловік – у лікарні із пораненням. У Тернополі таким повідомленням були здивовані. Ігор Чайка, який нібито стріляв у батька і мачуху, є сином пораненого від першого шлюбу і був дуже спокійним і добре виконував свою роботу. Чоловік одружений, має сина.

Окрім того, тернополянин є прокурором відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю. Наразі Людмила Суржук повідомила: Ігор Чайка спілкується зі слідчим, який веде справу про вбивство його мачухи і поранення батька. Підозру оголошено за частиною 1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство). Вона передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років. Сьогодні 20:30 в міському суді Рівного відбудеться засідання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Фото із відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео