Тернопільський прокурор таки зізнався у вбивстві

19715640716_9003cea8ae_k

Не витримав докорів сумління і здався поліції. Так, підозрюваний у вбивстві адвоката на Рівненщині Ігор Чайка сам з’явився до слідчих прокуратури Рівненської області, щоб надати свідчення про скоєне ним вбивство.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Рівненської області.

Чоловіку, який скоїв протиправний вчинок, вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України (замах на умисне вбивство двох або більше осіб).

Як ми раніше повідомляли ТУТ і ТУТ, 01 квітня 2017 року у приватному будинку в м. Дубно знайдено мертвою з вогнепальними пораненнями 43-річну жінку-адвоката Віту Шаблій та її тяжко пораненого чоловіка – пенсіонера органів внутрішніх справ. Останнього госпіталізовано до реанімаційного відділення районної лікарні.

- Після проведення комплексу слідчих (розшукових) дій встановлено причетність до цього тяжкого злочину 29-річного жителя Тернопільської області — працівника прокуратури цієї області. Останній, після декількох днів пошуку його правоохоронцями, сам з'явився до слідчих прокуратури Рівненської області для надання свідчень, - зазначають у прес-службі прокуратури.

Прокуратура Рівненської області звернулася з клопотанням до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і відсторонення від займаної посади.

Триває досудове розслідування.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео