ММР анонсує: квітневі заходи для тернопільської молоді (фото, відео)

unnamed (68)

Цьогоріч квітень багатий на весняні події, святкові заходи і чудові вечори, де кожен бажаючий матиме змогу яскраво і весело провести час, чогось навчитись, «влитись» у молодіжні «тусовки», а також знайти колег по зацікавленнях. Отож, Молодіжна міська рада оприлюднює ряд заходів, на яких будуть кожному раді.

- Першим заходом (не лише для молоді юнацтва) буде сімейний майстер-клас з писанкарства від Юнацького табору «Дух нашої давнини». Який відбудеться 7 квітня за адресою - вул. Йосипа Сліпого 3 (офіс «Просвіти»). Початок о 16.00.

unnamed (71)
unnamed (71)

- 12 квітня тернопільські пластуни запрошують до святкування так званого дня народження організації «Пласт», якій виповнюється 105 років з часу складення Першої пластової присяги. Відзначення цієї події відбудеться 8 квітня у Тернополі. Збір о 09:30 у приміщені «Пласту», що на вул. Федьковича,11.

unnamed (70)
unnamed (70)

До речі, в програму входить урочистий вимарш до парку Шевченка. Поблизу фонтану «Сльзи Гронського» відбудеться відкриття. Там же діятиме пластове містечко з розвагами для бажаючих і солодким ярмарком. Ввечері відбудеться велика пластова ватра з чудовими піснями та конкурсами.

- Друга стратегічна сесія по створенню Молодіжного центру відбудеться 20 квітня з 16:00 до 19:00 за адресою В. Й. Сліпого, 3, каб. 3. Сюди запрошуються всі, хто хоче долучитися до створення сучасного, комфортного та дієвого молодіжного простору в нашому місті. Буде розроблятися концепція змістовного та технічного наповнення Центру, а також відбиратимуться майбутні члени команди.

- The Night of Fuckups – захід, де спікери і підприємці публічно ділитимуться історіями своїх бізнес-невдач, які змінили їхні життя та розкажуть чому вони продовжили рухатись, розвиватись, працювати. Таким чином, передадуть свій досвід молоді, щоб вона не боялась ризикувати і робити помилки. Подія стане платформою для комунікації молоді, підприємців та лідерів думок. Початок 22 квітня у приміщенні Кінотеатру ім. І.Франка. Час: 14:30 – 22:00

unnamed (66)
unnamed (66)

- Крім того, триває зголошення на найбільшу в Україні теренову спортивно-патріотична гру для молоді Гурби – Антовнівці. Традиційно 350 молодих патріотів з України та з-за кордону зберуться 29 квітня – 2 травня, аби: випробувати власні сили, навички, уміння. Справжній бій відбудеться на території, площею 20 кв. км. Щоб перемогти — доведеться проявити всі свої найкращі якості, а часом — розвинути необхідні.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=qFapp-j6iXs[/embed]

Прожити три доби життям воїна УПА. Відчути, що означає боротися до кінця, перемагати свої слабкості, гартувати тіло і дух, робити все заради досягнення мети.

unnamed (67)
unnamed (67)

На Гурби їдуть за драйвом і емоціями… і отримують їх! Як бонус, тут знаходять найкращих друзів, нове розуміння героїчної історії своєї країни і бажання діяти.

unnamed (69)
unnamed (69)

Цей місяць буде насиченим! Долучайся, зголошуйся, відвідуй!

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео