Оксана Бучко

Під час Місяця Тернополя до Вікіпедії писали автори від 11 до 54 років

unnamed (55)

Наймолодшого 11-річного та найстаршого 54-річного авторів статей Вікіпедії визначили під час Місяця Тернополя, пише Микола Ваcилечко у Facebook. Також відзначили авторів найбільшої кількості статей -  користувачів - Бучач-Львів (Дмитро), який написав 39 авторських статей, 9 статей-заготовок, 9 статей, скопійованих з ТЕСу та MaksWiki, який започаткував аж 86 статей, створив тільки 12 авторських статей та переклав одну.

Окрім того, кращих авторів нагородять у номінаціях «За найповнішу статтю про вулицю міста», «За найповнішу статтю про пам'ятку культурної спадщини», «За найповнішу статтю про особистість, котра пов'язана з Тернополем», «За найкращу світлину Тернополя».

Нагородження домінантів відбудеться під час відкриття виставки переможців конкурсів «Вікі любить Землю» та «Вікі любить пам’ятки»  у суботу 8 квітня у виставковій залі Тернопільського обласного краєзнавчого музею (площа Героїв Євромайдану, 3).  Початок о 12:00.

Детальніше про хід оцінювання та оцінки кожного із членів журі, оцінки окремих статей та можна ознайомитися на відповідній сторінці у Вікіпедії.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео