Орест Сарматський

Що почули у Тернополі майже 150 магістрів? (фото)

Випускники факультету економіки і менеджменту ТНТУ одержали дипломи магістрів

Один із найважливіших документів у своєму житті — диплом про вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр» цьогоріч отримали близько півтори сотні випускників факультету економіки і менеджменту Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

Про це повідомляє прес-служба вишу.

Зокрема, 93 дипломи отримали випускники денної форми навчання, з них — 47 з відзнакою, випускники заочної форми навчання — 47 дипломів, з них — 6 з відзнакою.

unnamed (36)
unnamed (36)

- Сьогодні розпочинається нова сторінка вашої долі, шановні випускники, і нехай вона буде щасливою, перед вами відкриваються нові життєві обрії і нехай вони будуть безхмарними, нехай диплом випускника нашого факультету залишається для вас не просто документом про вищу освіту, але й надійним провідником на професійному шляху, предметом гордості і знаком приналежності до великої університетської родини політехніків,— з такими словами звернулася до випускників 2017 року декан факультету економіки та менеджменту Галина Ціх під час Урочистої академії з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам.

unnamed (34)
unnamed (34)

Проректор з науково-педагогічної роботи Степан Дячук висловив сподівання, що випускники факультету економіки і менеджменту в майбутньому — це професіонали, які здатні критично мислити, приймати гідні та справедливі рішення в інтересах людини й суспільства, тому побажав випускникам бути впевненими в своїх силах, завжди мати власну мотивацію та пам’ятати викладачів і рідний виш.

unnamed (33)
unnamed (33)

Також завітав на захід та привітав випускників заступник міського голови Леонід Бицюра. Він побажав молодим людям сили духу і мудрості, аби могли захистити гідність своїх рідних і України, а також упевненості у знаннях та успіху.

Зі здобуттям високого наукового і професійного звання привітали магістрів і завідувачі кафедр та викладачі: завідувач кафедри психології у виробничій сфері — професор Надія Буняк, доцент кафедри менеджменту у виробничій сфері, заступник декана факультету – Оксана Гарматюк, доцент кафедри менеджменту інноваційної діяльності та підприємництва — Ігор Стойко, завкафедри промислового маркетингу — професор Роман Федорович, в.о. завідувача кафедри економічної кібернетики — доцент Дмитро Дмитрів, завідувач кафедри бухгалтерського обліку та аудиту — професор Ольга Білоус, завідувач кафедри економіки та фінансів — професор Олена Панухник. Старші колеги побажали своїм вихованцям стати успішними фахівцями в сфері економіки та управління, реалізувати власні проекти та задуми.

З напутніми словами до випускників звернулися гості заходу (колишні випускники вишу) – голова Регіональної Ради підприємців Тернопільської області, директор навчально-консалтингової компанії «Профіцентр», доцент кафедри менеджменту у виробничій сфері Володимир Гевко та духовний капелан університету, священик Архикатедрального собору Тернополя отець Ярослав Шевчук.

Від випускників випускник-магістр з менеджменту інноваційної діяльності, сільський голова громади с. Гаї Шевченківські, радник голови Тернопільської облдержадміністрації з питань співпраці з активістами Майдану та бійцями АТО, активний учасник Революції Гідності Богдан Брич подякував професорсько-викладацькому колективу факультету за мудрість і витримку, за знання, якими вони щедро ділились із вихованцями, адже саме ці знання, як зізнається випускник, він не раз використовує у своїй професійній та громадській діяльності.

Пісенними дарунками «Нехай квітує Україна» та «Сто доріг» привітали випускників студенти факультету Христина Гринюк та Адріана Гарматюк.

  Фото : прес-служба ТНТУ

Вибір читачів за тиждень

Відео