Віра Олександрович

Землю на Львівській отримали двоє тернопільських податківців (фото)

unnamed (38)

Групі учасників АТО, серед яких були і двоє співробітників тернопільської податкової міліції, вручили державні акти на право власності на землю. Виділені ділянки розташовані на вулиці Львівській, на території, що колись належала Тернопільському національному економічному університету.

Нагадаємо, із тими 84 гектарами свого часу було чимало тяганини. Але цього року проблема вирішилася і вояки вже почали отримувати ділянки, передбачені законом («Терен» писав ТУТ і ТУТприм.). Причому вручає їм акти на землю особисто голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна.

  • Майже 30 співробітників підрозділів податкової міліції Головного управління ДФС у Тернопільській області пройшли службу у зоні АТО із початку війни на сході країни, - повідомили у Головному управлінні Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) у Тернопільській області.
  • unnamed (39)
    unnamed (39)

У небезпечних для життя умовах вони, зокрема, виконували свої обов’язки у складі мобільних груп, патрулюючи лінію розмежування, несли службу на контрольних пунктах в’їзду/виїзду, перешкоджаючи незаконному переміщенню через «умовний» кордон на сході країни товарів і грошей, які використовували для фінансування терористичної діяльності.

unnamed (40)
unnamed (40)

  • Законодавством передбачили, що учасники АТО мають право на позачергове отримання у власність земельних ділянок, - нагадали у податковій. - Із цією метою влада Тернопільщини для учасників АТО виділяє земельні ділянки для індивідуального садівництва поблизу Тернополя.

Фото, надане Відділом організації роботи ГУ ДФС в області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео