Віра Олександрович

Тернопільські податківці отримали медалі «За службу Україні»

АТО нагорода

Медалями «За службу Україні» і подяками нагородили працівників податкової міліції Тернопільщини.

Як повідомили у Головному управлінні Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) у Тернопільській області, урочиста зустріч і відзначення працівників податкової міліції Тернопільщини, які перебували у зоні проведення АТО, відбулася нещодавно.

Нагадаємо, протягом двох років у небезпечних для життя умовах виконували свої обов’язки у складі спецпідрозділу податкової міліції «Фантом» 27 працівників із нашого краю.

Ми зібралися тут, щоб вкотре подякувати і нагородити наших працівників, які проходили службу на сході, - каже начальник Головного управління ДФС в області Ігор Комендат. - Ви впродовж цих років проявляли мужність і гідно представили нашу службу у зоні АТО.

Зокрема, місцеві податківці у складі мобільних груп здійснювали патрулювання на лінії розмежування, несли службу на контрольних пунктах в’їзду/виїзду, контролювали вантажошляхи, автомобільні і залізничні переїзди. У такий спосіб вони перешкоджали незаконному переміщенню через «умовний» кордон на сході країни товарів і грошей, які використовували для фінансування терористичної діяльності.

Одинадцять наших працівників заслужили медалі «За службу Україні» і подяки Тернопільської обласної державної адміністрації, - додає Ігор Комендат. – Вітаю із таким визнанням вашої праці.

Фото, надане Відділом організації роботи ГУ ДФС в області

Вибір читачів за тиждень

Відео