В Тернополі знову лунатиме джаз

17353375_1155239191266058_6043587693417254575_n

Неодноразові гості тернопільського Jazz Bezz МАРК ТОКАР ТРІО (Україна-США ) завітають з новою програмою у Бункермуз.

Тернополян та гостей міста, що обожнюють джаз, запрошують у Бункермуз, що на бульварі Тараса Шевченка, 1, завтра, 12 квітня. Попередній продаж квитків по 55 грн на сайті.

Марк Токар — джазовий контрабасист світового рівня, ключова фігура української імпровізаційної сцени, учасник численних міжнародних проектів, перший український музикант, що грав на престижному Chicago Jazz Festival.

У складі його тріо — представники молодого покоління джазових музикантів саксофоніст Михайло Балог та барабанщик Олексій Артемов (NYC).

«Музика нашого тріо — це сміливе поєднання української традиції з сучасною імпровізацією, — говорить Марк Токар. — Тому наше звучання веде слухача від глибинної української етніки крізь рокові і джазові рифи до сучасних імпровізаційних форм, які , в свою чергу, переходять від медитаційних настроїв до бурхливих, вибухових, навіть, шквальних кульмінацій».

Тому назва цього українського туру, який охоплює сім міст, - Київ, Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Харків, Запоріжжя та Одесу, - “Медитація за шкалою Ріхтера”

Вибір читачів за тиждень

Відео