Тернопільський рок-квартет «Нічлава» працює над новим матеріалом (відео)

nichlava (4)

Учасники відомого гурту Нічлава, розквіт популярності якого припав на середину 1990-х, розпочали студійну роботу над новими піснями, повідомляє Погляд.

За словами незмінного лідера колективу Андрія Підлужного, новий трек уже «не за горами».

«Нарешті, починаючи від останнього виступу гурту Нічлава на великій сцені, ми вирішили через 20 років зібратись. Тут немає нічого спільного з мушкетерами із усім відомого роману, це, напевно, рішення вистраждане багаторічними пошуками, експериментами та спробами нарешті зійтись і зробити якісний продукт», – розповів Підлужний у коментарі MusicInUA.

Він пригадав, як музиканти Нічлави «у 1993 році абсолютно «зелені» записували і творили музику без жодного досвіду, аналізу, без усвідомлення формату, хітовості пісні та решти важливих компонентів», повідомляє Джерело.

«Склад гурту – як і в далеких 90-х – це я, Андрій Підлужний, Костя Тараненко, Юра Луговий та Анатолій Макара. Перший наш трек народжується, як і належить, з певними потугами. Але ми щиро віримо і робимо усе для того, щоб наші бажання і мрії зі словами, не розходились із ділом!», – сказав митець.

Нагадаємо, гурт Нічлава було свормовано у лютому 1993 року. Того ж року квартет став дипломантом донецької «Червоної рути». Справжню славу колективу принесла композиція «Вставай, Сонце» з дебютної однойменної платівки. Загалом у дискографії тернопільчан три платівки – «Вставай, Сонце» (1993), «Там, Де Пісок» (1996) та «Епіграма» (1997).

Андрій Підлужний відомий за співпрацею з гуртами Скрябін (зокрема він є автором пісень «Спи Собі Сама» та «Мовчати»), Тартак («Не Кажучи Нікому») та іншими виконавцями.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео