Оксана Бучко

Нова поліцейська станція обслуговуватиме два мікрорайони Тернополя (фоторепортаж)

DSCN9121

Ще одну поліцейську станцію відкрили у Тернополі 14 квітня за адресою – бул. Петлюри, 6. Поліцейські відділку обслуговуватимуть мікрорайони «Східний» та «Сонячний».

- Ми робимо послуги поліції ближчими до людей, – говорить начальник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол. – Це  четверта станція в Тернополі. Одна працює на Дружбі, а також обслуговує територію Пронятина, інші – на залізничному вокзалі та на Центральному ринку. Робота триватиме цілодобово в оперативному режимі.

DSCN9124
DSCN9124

На станції працюватимуть 13 оперативних і 6 дільничних інспекторів. Люди можуть звертатись за допомогою кожен день, зауважує керівник станції поліції майор Олег Биц.

DSCN9141
DSCN9141

- На цілодобове чергування заступатимуть двоє інспекторів, - додає він. - Також буде прийом громадян із скаргами та заявами.

DSCN9122
DSCN9122

У приміщенні нової станції провели ремонт – перекрили дах, змінили двері. Також облаштували робочі місця для поліцейських – завезли нові меблі, комп’ютери, сейфи. Фінансували ремонт за рахунок міської програми «Безпечне місто».

поліція автомобіль
поліція автомобіль

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео