Що чекає тернополян на вихідних?

unnamed (18)

Великодні гаївки, творчий вечір та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

16 квітня на вас чекає:

Курсуватимуть теплоходи Тернопільським ставом з Великодня, 16 квітня. Проїзд для дорослого до Дальнього пляжу і назад вартуватиме 25 грн, для дітей від 6 ти до 12 ти років - 10 грн. Повний рейс від причалу до Дальнього пляжу для дорослих становитиме 25 грн, піврейсу - 15 грн. Для дітей віком від 6 ти до 12 ти років - 10 грн, половина рейсу - 5 грн. Для дітей молодших 6-ти років проїзд безкоштовний.

Вже традиційно на Пасху у Тернополі проведуть Великоднє дійством - гаївки. Цьогоріч захід відбудеться в парку «Топільче» 16 квітня. Початок о 14.00. Тернополяни та гості міста будуть проводитися Великодні гаївки, веснянки та цікаві забави. Запрошуються усі, хто окрім великодніх частувань прагне поринути у вир весняних забавлянь та українських традицій!

Бункермуз запрошує на щотижневий творчий вечір. Створювати оригінальні картини із келихом вина. Усе необхідне для творчості, це фантазія і зосередженість.  На Великдень всі малюють писанки, а у Бункермузі - картину! Дивна карта неіснуючого міста, схема, палімпсест, порухи пензля, гра кольорових плям. Запрошуємо провести святкову неділю з музою галереї Бункермуз Наталя Дідик - будемо створювати абстрактне полотно (60х60 см) акриловими фарбами. Як завжди, ми забезпечуємо всім необхідним для творчості. Вартість участі - 350 грн. Початок 16 квітня о 19:00. Запис за тел .: 097 034 52 26.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео