Орест Сарматський

Що іспанські футболісти робитимуть на Тернопільщині?

реал04

Екс-гравці «Реалу» даватимуть майстер-клас юним футболістам Тернопільщини.

Упродовж двох днів екс-гравці іспанського клубу «Реал» з

Мадриду даватимуть тернопільським хлопчакам майстер-класи з футбольної майстерності.

Про це кореспондента «ТЕРЕНу» президент громадської організації «Діти - фундація зірок світового  футболу» Ярослав Нестерович.

- Екс-гравці «Реалу» Франциско Павон та Іван Перез не залишилися поза футболом після завершення кар’єри у великому футболі. Обидва виступають за команду легенд мадридського «Реалу», яка постійно проводить товариські матчі по всьому світу, пропагуючи як сам футбол, так і свій рідний клуб на різних континентах. Саме цих футболістів ми і запросили на Тернопільщину для проведення низки тренувань у юнацьких футбольних командах області, - сказав Ярослав Нестерович.

Perez1(1)
Perez1(1)

За його словами, Франциско Павон та Іван Перез відвідають чотири населені пункти Тернопільщини. Вони побувають в місті обласного значення Чорткові, у районних центрах Збараж та Зборів, а також у Великогаївській об’єднаній територіальній громаді. Всі заходи відбуватимуться на головних спортивних аренах населених пунктів краю.

Pavon
Pavon

Також, як розповів Ярослав Несторович, зараз готується підписання угоди про спільну діяльність між «Фундацією» та Асоціацією футболістів Іспанії. Вже є домовленість про те, що щонайменше один раз на рік іспанські діти приїжджатимуть в Україну, а юні футболісти з України їздитимуть до Іспанії.

Довідка «ТЕРЕНу»: Громадська організація  «Діти - фундація зірок світового  футболу» створена у 2004 році. Працює у міжнародних програмах боротьби з дитячим, пияцтвом, безпритульністю, наркоманією та іншими соціальними патологіями, шляхом залучення дітей до спорту, що допомагає їм інтегруватися в сучасне суспільство.

Вибір читачів за тиждень

Відео