Учні та вчителі Теребовлянської школи молилися у храмі

er1

Для учнівського та педагогічного колективу Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, на чолі з директором - Світланою Романівною Макарик, вже стало традицією проводити Хресну Дорогу в церкві св. о. Миколая за участю пароха церкви о.-мітрата Івана Сивака.

Цьогоріч захід під назвою «Слідами Твоїми, Спасителю наш» відбувся 5 квітня. Учні 10 класу по черзі читали стації Хресної дороги Спасителя та роздумували над Страстями Христовими.

«Через призму страждань Ісуса Христа цей захід дав можливість кожному з присутніх умовно перенестися у далекі біблійні часи і пережити те, що пережив Ісус Христос, віддавши своє життя за нас, людей, - розповідає Ольга Шостаківська. - Хресна дорога – це свідоцтво вічної незгасаючої любові Ісуса до нас, яка освячена невинною Кров’ю, нечуваними стражданнями та незліченними Ранами Святого Тіла нашого Спасителя».

Після Хресної Дороги всі разом молилися за мир і спокій на Україні. У зверненні до дітей о.-мітрат Іван Сивак подякував всім за спільну молитву та побажав веселих свят.

er2er3

повідомила Ольга Шостаківська

Вибір читачів за тиждень

Відео