Районним центром на Тернопільщині найприємніше блукати вночі (фото)

unnamed (8)

Аж 2 населених пункти на Тернопіллі ввійшли в ТОП-10 українських міст з найкрасивішими вечірніми пейзажами.

Так, Кременець та Тернопіль визнали одними із найкрасивіших міст України, у яких неймовірні нічні пейзажі. Рейтинг таких населених пунктів опублікували на сайті «Всвіті».

Окрім того, до цього списку увійшли Вінниця, Київ, Львів, Одеса, Кам’янець-Подільський, Харків, Дніпро та Чернівці.

unnamed (7)
unnamed (7)

Кременець описали, як невеличке волинське містечко з неймовірними «архітектурними пам’ятками, історичними будівлями, красивими святинями». Також, автор статті наголосив, що «Кременець оточений сімома горами. Та найбільш відомою є легендарна гора Бона. На її вершині досі красуються руїни могутньої колись князівської фортеці. Замок оповитий багатьма легендами і моторошними таємницями, тому не радимо відвідувати гору у вечірній час. Краще, прогулюючись затишними вуличками міста, милуватись величною красою її силуету, що тане у сутінках».

unnamed (9)
unnamed (9)

У той час, Тернопіль, як відомо є містом парків. Не забув автор і про відомий Тернопільський став та острівець кохання. «Центральні вулиці Тернополя – прекрасні у вечірню пору. Акуратні, заквітчані клумбами поміж кольорових доріжок. Їх затишок не порушують пісні вуличних музикантів, що розважають перехожих піснями до пізньої ночі».

unnamed (3)
unnamed (3)

unnamed (4)
unnamed (4)

unnamed (5)
unnamed (5)

unnamed (6)
unnamed (6)

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео