Сьогодні в Тернополі за«Гамселить»

4cb8a19de846d87a2b8ce4c5dd46cab8

У Тернополі відбудеться фестиваль експериментальної музики та медіа-мистецтва «Гамселить».

20 квітня — відправна точка дводенного марафону експериментальної музики та медіа-мистецтва — Шостого міжнародного фестивалю «Гамселить», пише ukraineartnews.

Як завше, готові наснажувати вас експериментальною музикою, показувати медіа-арт і освічувати лекціями.

Директор «Гамселить» Ярослав Качмарський:

— На фестивалі вже виступали десятки видатних музикантів із України та Европи. Цього разу, крім вітчизняних достойників, виступлять представники Бельгії, Канади, Німеччини та Польщі.  Програма буде концентрована: у суботу всенощно діятимуть дві сцени. На одній гратиме танцювальна музика, котру привезуть, зокрема, наші іноземні гості. На іншій, що нею заопікуються команди PLIVKA та «1/16» — експериментальна музика. В неділю заплановані ранкові сети діджеїв. Крім того, відбудуться лекції, Blck Box привезе відеоарт, відкриємо виставку «Сигнал», покажемо авангардний британський відеоарт. Основні події фестивалю дислокуються у цікавій локації в центрі міста.

Примітно, що частина заходів в рамках фестивалю буде абсолютно безкоштовною.

Screen Shot
Screen Shot

Музична частина:

Зокрема, гратимуть: ASTMA (Польща), Dr. Nexus (Німеччина), Holzkopf (Канада), Ніколас Ліст (Америка/Бельгія), Souvenir de Tanger (Польща), ADMNS (Україна), Bejenec (Україна), Dronny Darko (Україна), Clasps (Україна), Motoblok (Україна), Субпродукт (Україна).

Медія-арт: 

Програму представить київський простір PLIVKA та формація «1/16».

За відеоінсталяцію відповідає київська школа нового медія-арту Blck Box.

Відкриття колективної виставки «Сигнал». Експозиція - спроба створити й згенерувати сигнали, прийняти їх і осмислити те, чим вони є не тільки для приймаючих систем, але і для тих, з яких вони виходять.

Придбати квитки на окремі дні дійства - 70-150 грн,  абонемент на весь фестиваль - 220 грн. Детальніше - за посиланням.

Вибір читачів за тиждень

Відео