На «Файному шоу» було весело усім (фото)

1492782710_267b2857

В актовій залі Тернопільського національного економічного університету відбувся довгоочікуваний гумористичний концерт «Файне шоу», яке організували студенти  навчального закладу: Максим Магас, Сергій Водяной, Владислав Цахнев, Андрій Бураков, Ярослав Бойко та Павло Тютюнник, повідомляє Наш День.

Уже вдруге глядачі мали шанс відпочити, відвідавши справжнє свято гумору та веселощів за участі команд-учасників телевізійного проекту на 1+1 «Ліга Сміху».

До слова, «Ліга сміху» – найбільший гумористичний проект в Україні, у якому команди змагаються за кубок переможця. Жарти, акторські здібності та вміння колективів імпровізувати оцінює неупереджене зіркове журі.

«Коли виникла ідея зробити подібне дійство, то в рідному виші нас всіляко підтримали. Подібних шоу в Тернополі не було раніше. Саме тому ми вирішили організувати гумористичний концерт у такому форматі, адже це нагода подарувати тернополянам та гостям міста справжнє свято гумору», ­- розповів один із організаторів Максим Магас.

Глядачів розважали такі команди: «Умка» (м. Запоріжжя), Женская Сборная Кременчуга «КБД» (м. Кременчук), «Ветераны космических войск» (екс «Сборная двора» і «Тобі Альдервейрельд»), «Вот эти парни», «Летний вечер» (м. Київ).

«Я вважаю, що на «Файному шоу» було весело усім, адже команди були різнопланові, різноформатні, був і літературний гумор. Тому кожен мав шанс почути те, що йому до душі. Особисто мені найбільше сподобалася команда «Ветераны космических войск», вболіваю за них ще з першого концерту «Файне шоу», адже мої улюблені команди «Сборная двора» і «Тобі Альдервейрельд» об`єдналися», – поділився своїми враження глядач Владислав Кордас.

Захід організований за підтримки ректора ТНЕУ, доктора економічних наук, професора А. І. Крисоватого та Первинної профспілкової організації студентів ТНЕУ.

         

Вибір читачів за тиждень

Відео