Хлопець з Бережан учив усю Україну економити енергію

16831996_234899786972832_5526720939738315881_n

В м. Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України відбувся фінальний етап Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності «Енергія і середовище» під гаслом «Збережемо енергію – збережемо Планету».

Тернопільську область на конкурсі представляв Єрохін Сергій, вихованець гуртка «Екологічний дизайн» Центру дитячої та юнацької творчості відділу освіти, молоді та спорту Бережанської міської ради (керівник гуртка Димашевська Х.Б.), пише сайт berezhany.

У номінації «Інформування суспільства / пропаганда енергоефективності» за роботу «Енергозбереження в наших руках!» Сергій виборов Диплом ІІІ ступеня Національного еколого-натуралістичного центру учнівської МОН України.

До фіналу очного етапу пройшли 55 кращих робіт з усіх областей України. Конкурс був складний, адже довелось змагатись з учнями старших класів та студентами ВПУ. Усі переможці конкурсу отримали подарунки. В цьому році конкурс підтримали на надали спонсорську допомогу компанії: Amadeus Ukraine, Autoenterprise, REHAU Unlimited Polimer Solutions, Бюро з питань екології Української греко-католицької церкви, Водно-інформаційний центр м Києва.

Для фіналістів конкурсу було проведено пізнавально-розважальну гру «Екомарафон». Цікавою була зустріч з представниками компанії Autoenterprise: кожен з бажаючих мав змогу не лише познайомитись з електромобілем, а й проїхати в ньому. Сама поїздка на конкурс, проживання та харчування у НЕНЦ фінансувалися Тернопільським обласним еколого-натуралістичним центром. Для керівників робіт переможців були передбачені також подарунки та подяки МОН.

Вибір читачів за тиждень

Відео