Орест Сарматський

Молоді робототехніки з Тернополя дали фору всій Україні

unnamed (18)

На базі Хмельницького національного університету відбулася  XIV Всеукраїнська студентська олімпіада з програмування мікропрограмних автоматів та мікроконтролерних систем.

В олімпіаді брали участь 24 команди  вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації з різних областей України, повідомили в обласному управлінні освіти і науки.

Студенти виконували завдання практичного та експериментального характеру з програмування мікроконтролерних систем.

Також у рамках олімпіади був проведений конкурс з робототехніки. Попередньо командам були надіслані комплекти обладнання – роботизований автомобіль на базі мікроконтролера STM32.

За результатами олімпіади, команда Технічного коледжу Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

 у  складі Пелішка Максима і Бучинського Андрія під керівництвом викладача Недошитка Андрія Григоровича виборола І місце у Всеукраїнському конкурсі з управління моделями роботів серед усіх заявлених команд та ІІ місце серед команд коледжів і технікумів.

Нагадаємо, що 24 березня 2017 року  команда Технічного коледжу ТНТУ ім. І.Пулюя у складі Пелішка Максима та Макара Назарія в заочному турі олімпіади виборола І місце серед команд коледжів і технікумів та ІІ місце в загальному рейтингу серед 39 команд ВНЗ I-IV рівнів акредитації.

   Фото: управління освіти і науки ОДА

 

Вибір читачів за тиждень

Відео