На Тернопільщині ув’язненому ґвалтівнику намагалися передати наркотики

unnamed (11)

Про те, що у місці позбавлення волі на засудженого очікувала передача з забороненими предметами і наркотичним препаратом «Сабутекс» дізналися працівники СБ України та поліцейські слідчого управління.

За попередніми даними, роботу «кур’єрів з доставки» виконували працівники виправної колонії №112, що в Копичинцях. Вони ж у пакунку з кавою для чоловіка, що сидить за зґвалтування та вбивство заховали зарядний пристрій, мобільний і таблетки, вправно заклеївши упаковку.

- Намагаючись віддати передачу особі, яка придумала дану схему, один з працівників взяв собі працівницю їдальні за помічника, з якою уже тривалий час підтримує дружні стосунки. Напій кухарка попросила пронести на територію зони провізора установи виконання покарань, оскільки сама доступу туди не мала. Забрати передачу засуджений мав уже безпосередньо з медпункту, - повідомляють у відділі комунікації НП Тернопільської області. - Саме у цей момент його і піймали правоохоронці.

Ув’язнений запевнив, що й гадки не мав про заборонені речовини та відмовляється від такого товару.

Факт злочину правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 307 частина 2 ККУ - Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також передача наркотичних речовин у місця позбавлення волі. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео