Оксана Бучко

У тернопільській школі підприємництва виховують успішних дітей (фото)

Ефективно витрачати час та гроші навчають тернопільських школярів у дитячо-юнацькій школі підприємництва Business Kids. Її відкрили на базі технопарку IT House 23 квітня. Фахівці економіки та підприємці під час першої зустрічі представили дітям головні аспекти майбутніх лекцій, які проходитимуть у формі бесід, екскурсій, турнірів, творчих майстерень та бізнес-ігор.

- Для кожної людини головне – це відбутись у житті, - зазначив керівник проекту Володимир Бурий. – Сьогодні цінними є не знання, а набутий досвід. А це передбачає спроби застосувати знання, що у свою чергу вимагає праці і правильного використання часу. У процесі цього появляться кошти, якими потрібно вміти вдало оперувати. Впоратись зі такими завданнями допомагатимуть у школі підприємництва Business Kids.

 

unnamed (31)
unnamed (31)

Як побачити сенс у багатьох дрібних речах та викликати позитивні емоції реалізацією ідей розповів школярам тернопільський ресторатор Михайло Гросуляк.

- Чи є негатив для міста у тому, що жителі виїжджають за кордон?  З одного боку так, а з іншого - це розширює можливість для тих, хто залишається, - розповів Михайло Гросуляк. - Звісно, у тому випадку, якщо є бажання розвивати та використовувати потенціал. Колись мені приснився сон про те, що потрібно будувати ковчег. Вдалось це втілили в реальність, побудувавши ресторан. У «Ковчезі», як і у всіх інших закладах, ми даємо трохи  більше того, що входить в оплату.  Так клієнти отримують позитивні емоції, що робить вирішальну роль у повній картині проведення часу.

unnamed (26)
unnamed (26)

Навчання складається із трьох блоків: «Я майбутній підприємець» (Основи підприємництва), «Я вмію спілкуватися» (Ефективні комунікації), «Разом ми успішна команда» (Командна робота. Власні проекти). Детальніше програму школи «Терен» описував ТУТ.

Влітку на базі технопарку IT House стартуватиме літній бізнес-табір. Реєструватись для участі можна у Facebook, а також за номером телефону – 068 767 92 58.

unnamed (29)
unnamed (29)

unnamed (30)
unnamed (30)

unnamed (25)
unnamed (25)

Фото автора та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео