Бережанки переконались, що служба у Національній поліції - це і жіноча справа

3

У Бережанському районному центрі зайнятості відбулося чергове засідання жіночого клубу «Берегиня» на тему «Служба у Національній поліції – жіноча справа» за участю начальника сектору логістики та матеріально-технічного забезпечення Бережанського ВП ГУНП в Тернопільській області капітана поліції Галини Баклакової та начальника сектору інформаційної підтримки Бережанського ВП ГУНП в Тернопільській області старшого лейтенанта поліції Наталії Іванів.

«Жінки почали працювати в поліції трохи більше ніж сто років тому. За цей час вони проявили себе як кваліфіковані співробітниці, які не гірше за чоловіків захищають правопорядок. Жінка в поліції, це висококваліфікована працівниця служби, яка швидко знайде підхід до громадян, що порушують закон, а також вміло веде діловодство, тримає порядок на робочому місці, порадить і зрозуміє колег», - наголосила Галина Баклакова.

Наталія Іванів розповіла про вакансії в Національній поліції, основні вимоги до працівників, умови вступу, заробітну плату, графік роботи, перспективи кар’єрного росту тощо.

Учасниці семінару зрозуміли, що жінка в Національній поліції, це не тільки окраса особового складу, а й праця на рівні із чоловіками.

Вибір читачів за тиждень

Відео