Завтра – останній чвертьфінал музичного конкурсу «Koza Music Battle»

Zwyntar, Київ

Останній чвертьфінал музичного конкурсу «Koza Music Battle» відбудеться 27 квітня у арт-барі «Коза». На відвідувачів чекає суміш різних стилів музики у нестандартних проявах: кантрі з американою, альтернативний пост рок, нью-метал, а також hard vintage.

За останню путівку у півфінал «Koza Music Battle» у цей день боротимуться: київський Zwyntar, одеський Індюкерс, івано-франківський Karavaliza та тернопільські Hero is coming і Essence Radience.

Початок традиційно о 19.30 год., а вхід – безкоштовний.

Програма виступів:

  • Zwyntar, Київ(кантрі, американа)

 «Кожен наш виступ - це вестерн, у якому вірний кольт зраджує у останню хвилину, і не питайте чому все це відбувається у Карпатах! У нашій музиці ми використовуємо такі рідкісні для наших країв інструменти, як банджо, сігарбокс гітару і навіть пральну дошку :)», - розповідають музиканти.

Гурт працює над другим альбомом, який презентує наприкінці літа.

Hero is coming
Hero is coming

  • Hero is coming, Тернопіль (Alternative post rock)

«Музика - це те, що заставляє нас рухатися вперед, навіть коли нема куди рухатися, це те чим ми хочемо займатися все своє життя, в ній ми реалізовуємо себе, створюємо щось цікаве своїми руками. Тому ми і тут», - пишуть учасники гурту.

Вони переконують, що завжди круто знаходити себе в треках інших виконавців, а ще крутіше, коли хтось знаходить себе у твоїх піснях.

Essence Radience
Essence Radience

  • Essence Radience, Тернопіль(альтернативний рок, альтернативний метал, нью-метал)

Essence Radience - молодий тернопільський гурт, який до нестями закоханий в музику. Минулого року їм випала нагода виступити на КМБ.

«Ми сумлінно працювали над зауваженнями шановних суддів і змінились: нові пісні, новий стиль, новий склад, нова назва, - розповідають музиканти. - Нас об'єднує любов до музики. Те, що ми робимо, дає нам натхнення на кожен наступний день».

Скоро вийде їх новий сингл «Тисячі слів».

Karavaliza
Karavaliza

«Ми не рок група, скоріш біг-бенд, який виконує трохи нестандартну музику … », - каже колектив Karavaliza.

Інтируючий опис, чи не так?

Індюкерс
Індюкерс

  • Індюкерс, Одеса

Почали писати музику в середині червня 2016, а після двох років відпочинку, адже за зиму/весну 2013/14 рр. група випустила чотири успішних альбоми.

Гріхи переростають в треки, життя перетворюється в індюкерс. Індюкерс - це квінтесенція стьобу, але бог - це індюкерс. Це замкнене коло, чувак. Якщо ти викупаєш індюкерс, шляху назад немає, ти просвітлений,.. чи нє».

 

Вибір читачів за тиждень

Відео