Віталій Скоцик завітав на Тернопілля

Віталій Скоцик

На Тернопільщину із робочим візитом завітав голова Аграрної партії України Віталій Скоцик.

Мандрівка високого гостя розпочалася із відвідин Марійського духовного центру Української греко-католицької церкви у селі Зарваниця на Теребовлянщині та зустрічі із Митрополитом Василієм, в подарунок від якого отримав образ та благословення. А біля чудотворної ікони Матері Божої Зарваницької генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський подарував Віталію Євстафійовичу копію цього образу із зображенням святих Віталія та Євстахія.

 Далі відбулася лекція у Тернопільському національному економічному університеті, де столичний гість розповів як починався його шлях, та як йому вдалося досягти успіхів у своєму житті.

 Основним заходом робочої поїздки, чому Віталій Скоцик завітав у наш край - участь у Земельному форумі хліборобів Тернопілля. Під час заходу обговорили чому в сучасних економічних та політичних умовах не можна продавати землі сільськогосподарського призначення та чим це загрожує для економіки України. В результаті обговорення учасники форуму підготували звернення до керівництва нашої країни щодо небезпеки впровадження поспішного ринку землі в Україні.

 На завершення свого візиту голова Аграрної партії оглянув потужності Тернопільського м'ясокомбінату. Іван Чайківський особисто провів екскурсію Віталію Скоцику, розповів про всі особливості виробництва м’ясної продукції. Як вирощують тварин для потреб компанії, чим їх годують, як обробляють м’ясо перед виробництвом, а також про впровадження нових технологій, що запланували зробити в компанії найближчим часом. Окрім того, Віталій Євстафійович познайомився з чемпіонами світу із кікбоксингу, яких підтримує Іван Адамович Чайківський, адже вклад у нашу молодь чи ненайважливіше завдання на меті до розвитку нашої країни.

[embed]https://youtu.be/50LPthcoqkE[/embed]  

Вибір читачів за тиждень

Відео