Футболісти ФК «Тернопіль» традиційно програли

IMG_5017.ac2d3b8bd9f704f13541a60922fc27b1

У 27-му турі ФК «Тернопіль» на домашньому полі за складних погодних умов поступився «Інгульцю» з Петрового (Кіровоградська область) - 0:2.

Долю зустрічі вирішили два голи забиті суперниками в кожному з таймів. У першій половині зустрічі оборонець гостей Олександр Медведєв виграв повітряну боротьбу в тернопільських захисників і ударом головою відкрив рахунок у матчі (0:1). А другий гол наші земляки пропустили доволі нелогічно. Степан Клекот відпасував м’яча на Романа Кухарського, той на мокрому газоні підсковзнувся. Цим скористався півзахисник гостей Євген Немтінов, який на шляху до воріт обіграв Клекота та точно пробив повз воротаря Олександра Воробея (0:2).

Не скажеш, що тернопільська команда не старалася, це був один з небагатьох весняних матчів, за який важко дорікнути гравцям ФК «Тернопіль». Вони боролися, чіплялися за кожен м’яч, але клас футболістів був вищим все таки у суперника. До того ж свою роль відіграла відсутність у складі муніципалів одразу кількох основних футболістів – Ігор Курило і Олександр Музика пропускали матч через дискваліфікацію, а Юрій Захарків і Артур Дорі – через травми.

Тим не менше, навіть за таких обставин ФК «Тернопіль» мав кілька можливостей, щоб не лише забити, а й відібрати в суперника очки. У першому таймі близькими до взяття воріт були Павло Дульзон, який пробиваючи головою, направив м’яча  трішки вище поперечини та Ігор Вонс, м’яч після удару зі штрафного якого пройшов у кількох сантиметрах поруч з боковою стійкою. А одразу після перерви просто шикарний момент був у Романа Дацюка, який завершував навісну передачу Володимир Пришнівського, однак удар в упор метрів з восьми, воротар суперника зумів дивовижним чином відбити. Ще можна згадати постріли з середньої відстані Віталія Богданова (двічі), Володимира Пришнівського та Тараса Червонецького. Однак в одних випадках надійно діяв кіпер «Інгульця» Геннадій Ганєв, в інших – завершальним діям наших земляків бракувало точності…

Наступний поєдинок муніципали проведуть у Києві. 3 травня у них в суперниках буде місцевий «Арсенал».

***

СТАТИСТИКА

ФК «Тернопіль» – «Інгулець» (Петрове) – 0:2 (0:1)

30 квітня. Тернопіль. Міський стадіон.

Арбітр: Олександр Омельченко (Слов’янськ).

Асистенти: Андрій Приймачук, Андрій Шевчук (обидва з Рівного).

4-й арбітр: Олег Когут (Тернопіль).

Делегат ФФУ: Юрій Скорейко (Чернівці).

ФК Тернопіль: Воробей, Стриєшин, Клекот-к, Кухарський (Полянчук, 76), Кривий (Червонецький, 27), Вонс, Пришнівський, Богданов, Дульзон, Бабич, Дацюк.

Інгулець:. Ганєв, Мучак, Рябушко (Немтінов ,17), Медведєв, Коцюмака, Боровський, Джанелідзе (Клімаков, 85), Прошенко-к, Павелько, Кретов, Сітчінава (Світличний, 46).

Гол: О. Медведєв (11), О. Немтінов (61).

Попередження: Д. Стриєшин (3), В. Пришнівський (24), О. Павелько (35), А. Прошенко (80), Т. Червонецький (82), О. Медведєв (86).

Вибір читачів за тиждень

Відео