Мешканцям Тернопільщини пропонують роботу

Підволоч ярм вак тервікнопласт

На замовлення ТОВ «Тервікнопласт» (ТМ «Вікнар’оff) у Підволочиському, Бучацькому, Борщівському Монастириському районних центрах зайнятості було організовано міні-ярмарки вакансій.

«На підприємстві є перспектива працевлаштування за професіями складальник металопластикових конструкцій, складальник склопакетів, вантажник, - повідомила менеджер з персоналу Світлана Юрків. - Сьогодні компанія Вікнар’off – це один з найбільших виробників металопластикових конструкцій в Україні. Завод площею 12 тис. кв. м у місті Тернополі виготовляє в місяць понад 50000 металопластикових конструкцій будь-якого типу: вікна, балконні двері, вхідні двері, балконні скління, конструкції складної конфігурації. Для їх виготовлення використовуються високоякісні матеріали найбільш відомих європейських виробників. Виготовляються конструкції на високопрофесійному німецькому та австрійському обладнанні. У процесі виробництва уся продукція Вікнар’оff проходить багаторівневий контроль, що дозволяє зберігати її якість на максимально високому рівні і відповідати найсуворішим вимогам ДСТУ та європейським стандартам».

Вона провела відеопрезентацію підприємства, ознайомила з умовами праці та її оплати,можливостями професійного і кар’єрного росту. Представник підприємства зауважила, що ТОВ «Тервікнопласт» (ТМ «Вікнар’оff) проводить навчання персоналу, організує тимчасові роботи на підприємстві, забезпечує безкоштовне проживання в гуртожитку, медичне страхування за кошти компанії та гарячі обіди з частковою оплатою за кошти підприємства.

Світлана Юрків провела індивідуальні співбесіди з усіма зацікавленими, роздала інформаційні листівки.

Вибір читачів за тиждень

Відео