Тернополянок вчили бути корисними для суспільства (фото)

Український Жіночий Фонд впроваджує унікальну програму розвитку молодіжного жіночого лідерства «Перший крок до успіху». Про програму розповіли і тернопільським молодим жінкам.

- У кожної з нас є багато амбіцій. Більшість, на жаль, не вірить в те, що можна щось змінити власноруч. Це чудово, що дівчата хочуть змінити світ і додати до своєї громади яскравих барв, а «Перший крок до спіху» — це саме та програма, що дає можливість дівчатам повірити в себе, та в те, що не все купується і продається. Багато успішних жінок зробили свій перший крок, перший соціальний проект, саме з «Першим кроком до успіху» від Українського Жіночого Фонду, і я вірю, що дівчата Тернопільщини, також можуть втілити свої корисні та цікаві для суспільства ідеї за допомоги цього конкурсу, - прокоментувала Лідія Кожевнікова, тренер, яка відвідала Тернопільщину.

Кожного року заявки на конкурс подають близько сотні дівчат з усіх куточків України. Кращі з дівчат стають учасницями довготривалої програми. Це по-справжньому небайдужі, неординарні дівчата, яких об’єднує могутня енергія творити добро, бажання нести користь своїм громадам, своїй країні.

DSC_0054
DSC_0054

IMG_0062 - копия
IMG_0062 - копия

DSC_0055 - копия
DSC_0055 - копия

DSC_0048
DSC_0048

Вибір читачів за тиждень

Відео