Оксана Бучко

Винуватець аварії, в якій загинув батько чотирьох дочок, відсидить 7 років

unnamed (9)

Апеляційні вимоги Юрія Золотуна, який у лютому 2016 року вчинив смертельну аварію, не задовольнили. Суд підтвердив вирок Шумського районного суду, згідно якого винуватця позбавлять волі на сім років та права керувати транспортом на три роки. Також чоловік виплатить сім’ї загиблого 1 млн 200 000 тис. грн компенсації. На майно винуватця аварії наклали арешт.

- Водій був у стані алкогольного сп’яніння, це підтвердила експертиза,  - розповів родич потерпілих Володимир Діділівський. - Після аварії він не вибачився перед родиною, не сплатив ні копійки грошової компенсації. Вирок Шумського районного суду, за яким його визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху, він вимагав скасувати. Але справедливість перемогла.

аварыя
аварыя

ДТП сталась у лютому 2016 року в Шумську. Водій автомобіля Mercedes Sprinter збив велосипедиста, який рухався в попутному напрямку - 52-річного Олександра Бойка, який сам виховував чотирьох доньок. На утриманні загиблого крім дітей також були старенькі батьки.

Фото звідкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео