Тернопільській ОДА передали челендж (відео)

Віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко заявив про те, що Мінрегіон передав челедж #життябезбар’єрів всім міністерствам та ОДА.

У Міжнародний день боротьби за права людей з інвалідністю Мінрегіон закликав органи влади,  міністерства та облдержадміністрації долучитись до ініціативи відомства – челедж #життябезбар’єрів. Створити умови вільного доступу до органів влади для людей з обмеженими можливостями.

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=36&v=LMcrGonhl_o[/embed]

- Прибрати бар’єри в головах у людей! Бар’єри у суспільній свідомості! Бар’єри у законодавстві, будівництві та архітектурі!  Створити простір рівних можливостей для людей з інвалідністю! Почати – з себе - з органів влади! В Мінрегіоні вже створили умови для комфортного доступу людей з обмеженими можливостями! Сьогодні у Міжнародний день боротьби за права людей з інвалідністю закликаємо міністерства та відомства долучитись до нашої ініціативи, - написав на своїй сторінці у Фейсбук Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко.

У міністерстві вже адаптовані приміщення для людей з інвалідністю, обладнані туалетні приміщення, встановлені тактильні дошки, від транспортної зупинки до входу прокладена тактильна плитка для людей з вадами зору.

Фото автора

Відео: Мінрегіон України

Вибір читачів за тиждень

Відео