Віра Олександрович

Амбіції: тернопільські депутати після свят хочуть «з’їсти» аж 120 питань

17991185_1515611701813826_8471359047019006767_n

Четверте пленарне засідання п’ятої сесії Тернопільської обласної ради відбудеться сьогодні, 10 травня. Очікують, що воно розпочнеться о 10 годині.

Втім, у частини місцевих політиків і експертів відразу виникли сумніви: чи зможуть обранці Тернопілля зібратися у залі засідань вчасно, адже вони цього не роблять ніколи. Тим паче, середа – перший робочий день цього тижня, що настане відразу після 4-х вихідних. Але пропозицію голови обласної ради Віктора Овчарука про таку дату проведення засідання підтримала більшість уповноважених представників депутатських фракцій. Тож все-таки будемо сподіватися на плідну роботу депутатів.

До слова, у порядку денному – аж 40 питань, які депутати не встигли розглянути на попередньому засіданні, рівно місяць тому – 10 квітня. Нагадаємо, тоді партійці не мали наміру розглядати господарські питання, адже головними пунктами порядку денного були саме політичні заяви і звернення (про це докладно читайте ТУТ, ТУТ і ТУТприм.).

Окрім того, до порядку денного 10 травня запропонували внести ще майже 80 проектів рішень. Уточнений перелік питань, що пропонуватимуться до розгляду, обіцяли оприлюднити на офіційному сайті найвищого представницького органу краю.

Отже, якщо засідання сьогодні все-таки відбудеться, воно, вочевидь, не буде останнім – обласні депутати звикли працювати «поволі», а тому 120 питань точно не подужають. Про це читайте на «Терені» згодом.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео