Тернопіль має на кого рівнятися: чи з’явиться у нашому місті нова вакантна посада?

unnamed (25)

У Житомирській міській раді нещодавно з’явився уповноважений з велосипедного транспорту. Таку незвичайну для українців посаду з 3 квітня обіймає депутат Радомишльської міськради Олександр Папірний, передає Житомир.info.

Мешканці Тернополя вже давно мріють про нові, адекватного розміру велодоріжки, розумно розроблену велоінфраструктуру та інші зручності для велосипедистів. Цікаво, чи візьмуть приклад посадовці Тернопільщини у житомирських колег? Щоправда, таку людину необхідно брати, як то кажуть, з народу.

В області, де дбають про велосипедистів, уповноважений з велосипедного транспорту підпорядковується департаменту економічного розвитку міськради, але співпрацює з іншими суміжними департаментами та управліннями - молоді і спорту, транспорту і зв'язку, бюджету та фінансів, житлово-комунального господарства.

У функціональні обов'язки уповноваженого входить все, що пов'язано з велоспортом: організація спортивно-масових заходів, розробка програми розвитку велоінфраструктури обласного центру та інше.

Фото звідкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео