Тернополянам розповіли, як спалити підшкірний жир

unnamed (24)

Незабаром літо, тож тернополянки почали думати, як швидше скинути зайву вагу, та виглядати, як то кажуть, на всі сто. Звісно,  що існує величезна безліч різних дієт, але вони вимагають неабиякої сили волі і, до того ж, загрожують спустошенням гаманця.

Тернопільський тренер розповіла, що вислів «краса вимагає жертв поки ніхто не відміняв, і без достатніх фізичних навантажень схуднути ефективно і безпечно не вдасться. Проте, наука на місці не стоїть, і вчені відкривають нові, цікаві методи боротьби із зайвими кілограмами. Одним з таких способів є споживання в їжу продуктів-спалювачів жирових відкладень.

Так, існують природні спалювачі жиру.

Спалювачами жиру називають біологічно активні речовини, що відповідають за оптимальну переробку в організмі людини жирів. Щоб схуднути, потрібно спалити жирові відкладення, використовуючи їх для обміну речовин в якості джерела енергії. Тож деякі з продуктів здатні збільшувати швидкість метаболізму, тобто швидкість спалювання калорій. Розумно склавши раціон харчування, ви можете свідомо прискорити спалювання жирів, впливаючи на обмінні процеси в організмі.

А тепер увага - продукти - спалювачі жиру.

Вода. Вона основа нашого існування. Брак рідини в людському організмі уповільнює процес метаболізму. Достатня її кількість - обов'язкова умова при «сидінні» на дієті. Два літри води в день забезпечує ефективність суворої дієти. Вчені довели, що при вживанні півлітра додаткової води щодня швидкість метаболізму зростає на 30%. Часто спрага маскується голодом, тому, якщо хочеться поїсти - випийте півсклянки води і тільки після цього вирішуйте, чи варто сідати за стіл. Окрім того, молочні продукти збільшують в організмі кількість гормону кальцитріолу, що примушує клітини спалювати жир. Також, зелений чай дуже позитивно впливає на всі обмінні процеси в організмі і виводить токсини. Три-чотири чашки зеленого чаю в день змусять розлучитися з 70-80 калоріями. До речі, червоне вино містить активний інгредієнт, який стимулює виробництво протеїну, який блокує рецептори в жирових клітинах.

Вибір читачів за тиждень

Відео