Чому поліцейські охорони наглядали за студентами-медиками? (фото)

3

 У Тернопільському державному медичному університеті ім. І.Я. Горбачевського провели перше тестування за американськими стандартами - за програмою IFOM (International Foundations of Medicine).

12 травня чимало студентів-старшокурсників медичного вишу мали нагоду перевірити свої вміння та знання за стандартами Штатів Америки. Контролювали дотримання усіх умов проведення тестування працівники Управління поліції охорони в Тернопільській області.

Просто так до зали проведення тестування не впускали нікого, адже поліцейські охорони, використовуючи металошукачі, перевіряли усіх, студентів, які прийшли на тестування. Усе це відбувалося згідно затвердженого наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України й зареєстрованого в Міністерстві юстиції України. Головним завданням для охоронців було - не допустити, аби студенти пронесли на тести мобільні телефони та інші пристрої накопичування чи передачі інформації.

1
1

2
2

Під час проведення тестувань співробітники поліції охорони не виявили заборонених пристроїв. До завершення тесттування охоронці не покидали аудиторію.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Фото: Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео