ФК «Бережани» – лідер обласного чемпіонату

ArOjCnXayrY-180x300 (1)

7 травня відбулися чергові матчі чемпіонату Тернопільської області з футболу у вищій та першій лігах. У центральному поєдинку дня у Бережанах зустрічалися команди, які в першому турі святкували перемоги, – ФК «Бережани» та зборівський «Колос», повідомляє Номер один.

Господарі поля, забивши два м’ячі в кожному з таймів, святкували перемогу та одноособово очолили турнірну таблицю у вищій лізі. Перший гол після подачі з кутового забив лідер бережанців Ігор Швець. А збільшив перевагу господарів Іван Абрамець красивим ударом з кута штрафного майданчика у «дев’ятку».

ФК «Бережани» – «Колос» (Зборів) – 2:0 (І. Швець, 29, І. Абрамець, 87).

У поєдинку, який пройшов у В. Березовиці, «ДСО-Поділля» впевнено переміг ФК «Козова». Початок розгрому поклав Олексій Литовченко, який на лівому фланзі пройшов трьох опонентів і з лівої ноги пробив у верхній лівий кут воріт. Під час другого взяття воріт той же Литовченко майстерно скинув м’яча головою на одинадцять метрів під удар Артему Вітовичу, і той був точним. А крапку в матчі поставив Станіслав Скибіцький, який завдав прицільного удару в ближній верхній від кіпера кут воріт.

«ДСО-Поділля» (Тернопільський район) – ФК «Козова» – 3:0 (О. Литовченко, 22, А. Вітович, 34, С. Скибіцький, 75).

Молода студентська команда ФК «Кременець-Академія» гідно стримувала атаки заліщицького «Прогресу» практично весь перший тайм. Але гол у роздягальню Володимира Леськіва зіпсував усі карти тренерові гостей Анатолію Антонюку. В другому таймі у студентів гра розладилась, натомість заліщани скористалися помилками кременчан. Героєм зустрічі став В. Леськів, який записав на свій бомбардирський рахунок хет-трик.

«Прогрес« (Заліщики) – ФК «Кременець-Академія» – 4:0 (В. Леськів, 43, 55, 57, В. Токарчук, 80).

Ще один поєдинок у вищій лізі – «Агрон-ОТГ» (В. Гаї) – «Кристал» (Чортків) -перенесено на резервний день через участь 80 відсотків футболістів чортківської команди у плей-оф студентського чемпіонату України.

Перша ліга

ФК «Трибухівці» – МФК «Скала-Айва» (Скала-Подільська) – 2:4 (І. Крушельницький, 29, І. Кістяник, 62) – М. Юристий, 22, а/г, В. Тимощук, 60, 83, П. Чесник, 77).

ФК «Збараж» – ФК «Шумськ» – 1:1 (Р. Мадай, 54 – В. Бабін, 90).

ФК «Скалат» – «Тривалети» (Бонівка, Кременецький район) – 1:1 (О. Тихоліз, 10 – С. Дмитрук, 87).

Вибір читачів за тиждень

Відео