Тернополянин пропонує допомогу патрульній поліції і закликає до цього громадян (фото)

unnamed (8)

Олег Синовець, Голова тернопільського осередку ГО «Молодь Демократичного Альянсу» минулого місяця долучився до розшуку порушника, який кермував вантажним автомобілем та пошкодив огорожу. На цей раз, чоловік знову ж таки побачив пошкоджений дорожній знак і пропонує патрульним свою допомогу.

  • Вже й не перерахую скільки порушників ПДР притягнув до відповідальності та вчив порядку. Починаючи від самих простих порушників і закінчуючи мажорами на Land Cruiser та працівниками СБУ. Мене часто друзі запитували навіщо я це роблю, невиправдано ризикую та іноді підставляю себе, але по іншому я не можу, не можу терпіти бидла, не можу закривати на це очі і робити вигляд, що нічого не сталося, - написав він на своїй сторінці у Facebook. - Минулого місяця я допоміг патрульній поліції знайти порушника, який пошкодив огорожу та втік на вантажному автомобілі. Того ж дня виявилося, що порушник перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння і міг скоїти значно серйозніше ДТП, якщо б патрульні його не зловили по гарячих слідах. Може цим самим я врятував від пошкодження ще одну огорожу, автомобіль, або чиєсь здоров’я чи навіть життя? Тому закликаю усіх не бути байдужими, не боятися, не лінуватися, а бути громадсько-активними.

 

unnamed (10)
unnamed (10)

Кілька днів тому я писав, що якийсь автомобіль збив дорожній знак і мені дуже цікаво чи Патрульна поліція Тернополя знайшла порушника? Якщо ні, то можу реально допомогти в пошуку.

 

unnamed (9)
unnamed (9)

P.S. на фото зображено, як ремонтна бригада сьогодні відновлювала дорожній знак.

 

Фото: Олег Синовець

 

Вибір читачів за тиждень

Відео