П’ять резонансних аварій Тернополя (фото)

unnamed (34)

В Управлінні патрульної поліції Тернополя склали список 5-ти резонансних аварій, які трапилися у нашому місті від початку року.

До цього списку увійшла і аварія, що трапилася у неділю, 14 травня вранці на перехресті вулиць Замкової та Руської  за участю автомобіля швидкої допомоги та іномарки на польських номерах. У ній постраждало 5-ро людей.

unnamed (35)
unnamed (35)

Наступною стала ДТП, що трапилася 26 березня на вулиці Тарнавського. Тоді водій автомобіля «ВАЗ» на регульованому пішохідному переході виїхав на жовтий сигнал світлофора та збив перехожого. 68-річний тернополянин помер у кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні.

unnamed (36)
unnamed (36)

- Згідно з попередніми висновками медичного огляду, водій автомобіля перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він також зізнався, що перед ДТП вживав наркотичні речовини. За даними оперативників, водій таксував і на момент аварії віз двох пасажирів, - розповіли у прес-службі патрульної поліції.

Третьою стала аварія, що трапилася 16 травня на вулиці 15 Квітня. Там винуватець аварії, водій авто  ВАЗ був напідпитку. Алкотестер показав результат 37 проміле, у 17 разів перевищує допустиму норму.

Наступною стала аварія за участі чотирьох автомобілів, що трапилася  20 лютого, близько сьомої ранку. У ній постраждали 31-річний водій та 35-річний пасажир. Їх госпіталізували до лікарні.

І останньою у цьому списку стала аварія за участю мотоцикліста 18 квітня, близько 4-ї години ранку.  Через те, що хлопець створював аварійну ситуацію, патрульні наказали йому зупинитися, однак той не відреагував. А на вулиці Бережанській він наїхав на нерівності в дорожньому покритті та впав з мотоцикла, та ще й почав тікати від правоохоронців, при цьому він уже був сильно травмований.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео