Тернопільських дітлахів запрошують на безкоштовний кінофестиваль

2685_photo_5916d8d029381

Чілдрен Кінофестщорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків, який представляє як найновіші європейські стрічки, так і світову кінокласику. Лауреата гран-прі шляхом голосування обирають глядачі. Фестиваль проходить у понад десяти містах України.

Місія фестивалю – розвивати в Україні традицію сімейних походів у кіно, залучати дітей до перегляду і створення кінофільмів, пише сайт dityvmisti.

Одним із головних показів нинішнього року стане добірка стрічок, що вийшли у фінал конкурсу дитячих короткометражних фільмів, який був оголошений восени. 10 найкращих картин-конкурсантів будуть показані на великому екрані, а спеціальне журі обере серед них переможця. Прийом заявок на конкурс закінчується 20 квітня.

У цьому році «Чілдрен Кінофест» відбудеться з 26 травня по 4 червня й охопить 20 міст по всій Україні. Почесний посол фестивалю – українська письменниця, колумніст, сценарист і драматург Катерина Бабкіна.

Вхід на всі покази – безкоштовний, за попередньою реєстрацією на сайті фестивалю. Реєстрація стартує 15 травня. Частина місць виділяється організованим групам глядачів із соціально незахищених верств населення: дітям з особливими потребами, сиротам і потерпілим від конфлікту на сході України.

Адреса: вул. Франка, 8, Кінотеатр «Палац кіно»

Реєстрація на безкоштовні покази - childrenkinofest.com 

Вибір читачів за тиждень

Відео