Тернополянка з канадськими ІТ-шниками подарували українцям надію на нову соцмережу

Screenshot - 21_05 002

Спробу замінити ВКонтакте на Ukrainians будуть робити члени команди з 30 програмістів із канадської IT-компанії StartupSoft, які напередодні виявили бажання створити нову зручну платформу для комунікації.

Про це повідомляє офіційна сторінка соцмережі.

- Команда з 30 програмістів із StartupSoft разом з Олександрою Струмчинською готові розробити українську соцмережу одночасно для трьох платформ: web, iOS i Android, - йшлося у повідомленні.

Єдина умова – це збір підписів.

- Якщо до 1 червня кількість підпиcників досягне 50,000+, StartupSoft розробить продукт протягом 4-х місяців, - заявили ентузіасти.

Не пройшло й тижня, як команді StartupSoft вдалось зібрати потрібну кількість підписів.

- Щиро дякуємо за підтримку та активність. Перша ціль в 50 000 підписників досягнута, а отже розробку української соцмережі розпочинаємо вже сьогодні, - пишуть розробники.

Нагадаємо, днями Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО про продовження санкцій проти Росії. Згідно з указом №133/2017, який був підписаний 15 травня, санкції продовжуються на рік проти 1 тис. 228 фізичних і 468 юридичних осіб. Президент України дозволив заблокувати російські «ВКонтакте», «Одноклассники», «Яндекс» і mail.ru. Крім того, в Україні заборонили найвідомішу і найпопулярнішу бухгалтерську програму 1С.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео