У Рівному водій автобуса нахамив учаснику АТО з Тернополя

18485953_455382681472686_4170053071280315316_n

У понеділок, 16 травня, на Рівенщині водій автобуса на маршруті Рівне-Тернопіль нахамив для учасника бойових дій з Тернополя.

Люди у військовій формі в громадському транспорті вже звична картина для рівнян.  Учасники АТО повертаються на короткий відпочинок до рідних домівок. Більшість людей пропонує їм якусь допомогу, щоб хоча б якось відплатити їм за їх подвиги. Проте, в автобусі Рівне-Тернопіль, трапився прикрий інцидент. Про це розповів боєць Влад Осадчук.

- Доброго дня всім, хочу поділитися своїми враженнями від ситуації яка склалася зі мною в м.Рівне. На автовокзалі м.Рівне придбав квиток до Тернополя по посвідченню учасника бойових дій на 8.15 год. Коли підійшов до маршрутного таксі і попросивши поставити свого рюкзака в багажний відділ, подивившись на мене і на мій рюкзак (який є зеленого кольору, видно що військовий) водій відразу потребував квиток. Далі почав розповідати байки про те, що багато таких розвилося, не дають змоги заробити йому грошей і потрібно було мені брати квиток на інший рейс, рюкзак тепер тримай на руках якщо не захотів купувати квитка у касі за повну ціну, або у нього на 10 грн. дешевший. Я на його вмовляння не реагував так, як був упевнений в своїй правоті,але рюкзаком прийшлося захоростити прохід, - повідомляє боєць АТО.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео