Сесію Тернопільської міської ради таки перенесли

Як і прогнозував «ТЕРЕН», сесію Тернопільської міської ради таки перенесли – із 25 травня на 2 червня.

Таке розпорядження міського голови сьогодні, 23 травня, з’явилося на сайті міської ради Тернополя. Цього четверга, 25 травня, у нашому місті проводять економічний форум, тож під час нього «ні організаторам, ні міському голові не вигідні будь-які, тим більше з політичним присмаком, заворушення». Окрім того, 25 травня християнський світ відзначає велике свято – Вознесіння Господнє. А збиратися у свято депутати ой як не люблять.

Офіційна причина перенесення сесії виглядає так:

«Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламентом Тернопільської міської ради, враховуючи проведення в м. Тернополі 24-26 травня Міжнародного інвестиційного форуму «Тернопільщина Invest – 2017», підготовку до свята останнього дзвоника в навчальних закладах м. Тернополя, та відзначення свята Вознесіння Господнього:

Внести зміни в розпорядження міського голови від 16.05.2017р. № 120 «Про скликання п’ятнадцятої сесії міської ради» і замість слів та цифр «25 травня» читати «2 червня».

Нагадаємо, що уже два рази поспіль сесія міської ради не змогла відбутися. Перший раз, тому, що відповідальні за її проведення посадові особи органу місцевого самоврядування та правоохоронці не змогли ліквідувати порушення закону в перешкоджанні здійснення депутатської діяльності. А другий раз – через замінування.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео