Вода забрала одне молоде життя на Тернопільщині

1434567286_drown

Трагічну новину сповістили медики про 32-річного жителя Шумська, який врятував стареньку пенсіонерку від утоплення в криниці забрала вода в цей же день.

Вчора мешканець Шумська, який приїхав погостювати у родичів, врятував жінку, 1958 року народження. Старенька впала у колодязь на власному подвір’ї, чоловік почувши, покликав на допомогу. Пенсіонерку з переохолодженням госпіталізували в реанімаційне відділення лікарні.

Але, у 19:40, цього ж вечора надійшло ще одне повідомлення від медиків - річці втопився чоловік. Нещасний випадок трапився саме з тим шумчанином, який кілька годин перед тим з криниці витягнув жінку.

У відділі комунікації поліції Тернопільської області кажуть, що молодик посперечався з друзями про те, що перепливе став і вже на середині водойми товариші помітили, що хлопець почав тонути. Вони кинулися йому допомогти, але не встигли. Вода забрала життя 32- річного жителя Шумська.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 частина 1 кримінального кодексу України з кваліфікацією «нещасний випадок».

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео