Оксана Бучко

Тернопіль готується до спортивного свята Ternopil Grand Lake

unnamed (10)

Перевірити свої сили під час пробігу можуть дорослі та діти на Тернопільському півмарафоні Ternopil Grand Lake. Організатори обіцяють перетворити змагання у справжнє  свято для міста, яке відбудеться 18 червня. На даний час ¾ зареєстрованих учасників – це гості з іншим міст.

Дорослі можуть  обрати для себе дистанцію відповідно своєї фізичної підготовки – 21 (3 год.), 10 (2.20 год.) і 5 км (40 хв.). Реєструватись можна до 15 червня за посиланнями:  21К - ТУТ, 10K -ТУТ, 5K - ТУТ.

-  Ліміт учасників – 250 чоловік, - зазначає організатор забігу Роман Задорожний. –Забіг передбачає грошову вкладку, сплативши яку кожен учасник отримає стартовий пакет. У нього входить чіп, який фіксує старт, час забігу і результати на фініші. Також пакет міститиме список цікавих локацій. Окрім цікавої програми, максимально організовуємо комфортні умови для учасників. Тому запрошуємо активних та креативних волонтерів долучатись до підготовки свята.

Дистанція починається від Театрального майдану і включає в себе маршрут навколо озера. Кожен охочий може перевірити свою фізичну підготовку під час тренувань.

- Щосереди проводимо вечірнє тренування «після роботи» о 19:10, - додає Роман Задорожний. – Також на вихідних – у суботу о 9 год. та у неділю о 10:20, збір на причалі ставу. Під час таких пробіжок відбувається знайомство, спілкування, з’являється бажання тренуватись.

Спортивне свято також включає в себе три дитячі забіги: 100 м – діти до 6 років, 500 м – 7-9 років, 1 км – 9-13 років.

- Для малечі буде розважальна програма з безліччю позитивних емоцій, - зазначає  координатор дитячих забігів Галина Федорович. – Ми хочемо, щоб у цих дітей з’явилось бажання стати спортсменами завдяки дружній атмосфері змагань.

Фото автора та з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео