Віра Олександрович

Теребовля: у вихованців навчально-реабілітаційного центру теж сьогодні було свято (фото)

unnamed (15)

Із завершенням навчального року тернопільські податківці привітали вихованців Теребовлянського  навчально-реабілітаційного  центру.

Нагадаємо, саме сьогодні, 26 травня,  у кожному куточку Тернопільщини панував святковий настрій. Юні школярі у вишиванках і із букетами квітів поспішали до шкіл, аби відзначити початок літніх канікул. Адже передвісником нового і не відомого Останній дзвоник є лише для випускників і їхніх батьків.

unnamed (16)
unnamed (16)

Відбулися урочистості і в Теребовлянському  навчально-реабілітаційному центрі, повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області. На святкову лінійку до своїх підшефних завітав заступник начальника Головного управління ДФС в області Петро Якимчук.

  • Насамперед хочу звернутися до чотирьох прекрасних випускників, які стоять на порозі нового життя, і побажати їм впевненості в собі, нових звершень і досягнень, - каже він. - Ніколи не забувайте рідну школу і вчителів, які виплекали і виростили вас, поділилися найдорожчим – знаннями. Божої милості і допомоги вам у побудові дорослого і уже самостійного життя.
  • unnamed (17)
    unnamed (17)

Свято Останнього дзвоника вихованці центру поєднали із двома не менш важливими: Днем матері і випускним, тому кількість підготовлених сценічних і танцювальних номерів, а також пісень мовою жестів важко і перелічити. Директор навчально-реабілітаційного центру Марія Кацан принагідно подякувала представникам ДФС Тернопільщини за багаторічну опіку, допомогу, щедрі і вкрай необхідні для закладу та дітей подарунки.

Фото, надані Відділом організації роботи ГУ ДФС в області

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео