Віра Олександрович

Кого Олександр Богомол готовий зустрічати із хлібом-сіллю (відео)

Богомол1

Суттєве скорочення штату, а тепер – ще й значний некомплект обласного управління Національної поліції змушують його начальника Олександра Богомола оголошувати про пошук нових працівників просто під час засідання колегії обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, про те, що також відбувалося у залі 31 травня, можна прочитати ТУТ, ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТприм.).

[embed]https://youtu.be/1Uh2VPuJQXs[/embed]

- Ми зараз маємо суттєвий некомплект, - каже чиновник. – Незабаром плануємо набрати щонайменше 80 людей. Саме вони і вийдуть врешті на місцеві дороги. Адже ми тепер у селах постійно маємо аварії, де винними виявляються п’яні за кермом.

Ситуація на дорогах краю дійсно є критичною. Адже після розформування підрозділів ДАІ організувати повноцінне патрулювання  шляхів краю не вдається, визнав він.

[embed]https://youtu.be/YTO3bZzTczw[/embed]

- Уявіть собі: колись у нас було 3500 штиків, а тепер – лише 2200 штатних одиниць, - уточнює він. – І при цьому нам бракує близько 800 людей у різних підрозділах.

Олександр Богомол нагадав, що Національна поліція України отримає 651 гібридний кросовер «Mitsubishi Outlander PHEV» у рамках Кіотського протоколу. Тож кілька таких машин чекають і на Тернопіллі. Ключі від цих гібридів отримають новостворені групи, що патрулюватимуть на дорогах краю, пообіцяв головний поліцейський.

Фото і відео автора

Довідка. Про відсутність необхідних дорожніх знаків, а також розмітки на дорогах краю Олександр Богомол закликав усіх жителів Тернопілля повідомляти на службу 102. Прийматимуть там і повідомлення про незадовільний стан дорожнього покриття, адже це суттєво ускладнює і так непросту ситуацію із аварійністю.

Вибір читачів за тиждень

Відео