Тернопільська бібліотека запрошує феєрично відсвяткувати День захисту дітей

bhUsCU_IwhU

Розпочати літо весело і з користю юним тернополянам пропонує головна дитяча книгозбірня  області. З нагоди Міжнародного дня захисту дітей у бібліотеці, що на вулиці Коперника, 17 та в мистецько-ігровому салоні «Під липами» пройдуть святкові заходи, покликані зберегти і захистити найцінніший скарб людства – підростаюче покоління.

Пізнавально-розважальне свято «Зростаємо під сонцем України» розпочнеться інформаційно-дозвіллєвою програмою «Мирна країна – щаслива дитина» - за підтримки ГО «Інформаційно-правовий центр «Права людини».

Поціновувачі музичного мистецтва поринуть в чарівний світ мелодій під час концерту «Ми – юні таланти», а усім тим, хто звик творити красу своїми руками буде чого повчитись у вихованців гуртків «Фітодизайн» та «Чарівні руки» в ході презентації виставки «Магія рукотворної краси».

Найменших учасників свята «закружляє» ігрова карусель «Дитинство – країна книжкових забав і розваг» та вулична акція «Міняю кульку на віршик».

У правознавчу мандрівку під назвою «Дітям - щасливе дитинство» вирушать усі ті, хто бажає дізнатись більше інформації про права та обов’язки найменших членів цивілізованого суспільства та про історію Дня захисту дітей.

А ще на вас очікує розмаїття книжкових виставок та мега-вернісаж мистецьких робіт вихованців «Тернопільського центру науково-технічної творчості  школярів та учнівської молоді».

Святкування розпочнеться 1 червня об 11.00. Не забудьте прихопити з собою найчарівнішу з ваших усмішок та відмінний настрій!

Уляна Пилипчук - працівник Тернопільської обласної бібліотеки для дітей

Вибір читачів за тиждень

Відео